Red uw huis

red uw huis

We leven nog steeds in een crisistijd ook al gaat het de laatste tijd een ietsje beter. Dit staat echter in schril contrast wat de huizenmarkt de afgelopen jaren te voorduren heeft gehad. Een waardedaling van ca. 20% en een aanbod dat veel groter was dan de vraag. Daarnaast kwamen er ook nog verzwarende regels voor nieuwe hypotheken etc. Zolang je niet genoodzaakt bent om te verhuizen of te verkopen is er niets aan de hand. De komende jaren zullen de huizenprijzen ongetwijfeld stijgen. Hoelang deze huizencrisis gaat duren weet niemand. Gelukkig zijn er positieve signalen.


Gedwongen verkoop?!

Er is echter een hele groep mensen, die moeten verhuizen. Dit kan zijn door scheiding, werkeloosheid, terugval van salaris, overlijden partner, arbeidsongeschiktheid en ga zo maar door. Zolang u maar aan uw verplichtingen jegens de bank voldoet is er niets aan de hand. Het probleem begint wanneer u niet meer in staat bent om aan uw maandlast te kunnen voldoen. Eerst krijgt u een vriendelijk brief, echter na drie maanden worden aanmaningen dreigender toegezonden met daarin zelfs de mogelijkheid tot een eventuele gedwongen verkoop (executie). Wat nu? U weet niet hoe u de problemen op korte termijn op kunt lossen.


Redding!

Heule Vastgoedconsultancy heeft een stappenplan ontwikkeld om u met raad en daad bij te staan. Elke zaak heeft zijn individuele aanpak nodig. Door onze relaties met banken, financieel deskundige, stichting Nationale Hypotheek Garantie en het Waarborgfonds kunnen wij heel veel voor u doen om de pijn enigszins te verzachten.


Openheid!

In een eerste gesprek, gratis en geheel vrijblijvend analyseren wij uw probleem. Na analyse gaan we aan de slag en zullen u spoedig ons advies geven. Het is van groot belang dat wij alle schulden weten, zodat wij en u niet voor onverwachte zaken koen te staan. Hierbij geldt openheid!


Oplossing!

Door onze expertise, ervaring en relaties met de diverse instanties zijn wij in heel veel gevallen in staat uw huis en u te redden.


Redding nabij!

Uiteindelijk zullen wij ervoor zorgdragen dat er voor uw problemen een oplossing gevonden wordt. In principe wordt uw probleem ons probleem. Wij zullen redden wat er te redden valt!!!


Gered!


Meer informatie? Neem contact op met Heule NVM Makelaars

Vraag de Heule makelaars GOLDCARD nu
aan en profiteer van vele voordelen!

Aanvragen